Høstlista

Ok, jeg innrømmer, det var stas å se seg selv i Gyldendals store katalog da høstlista ble presentert torsdag 19.august. Under finner dere en dårlig kopi. Men likevel lesbar, vil jeg tro. Dette er slik forlaget presenterer meg og boka. Spørsmålet er om det funker..?

15 kommentarer om “Høstlista

  1. Takk skal du ha Britt Venke. Vi får se når anmelderne slippes løs. Blir det mareritt, mon tro…?

 1. Gratulerer!

  Må nok lese den boka ja. Er vel en hvis sjanse for at jeg kommer til å kjenne meg igjenn i den 🙂

  Grunde

 2. Gleder meg til aa lese boken din Bjorn Olav. Min erfaring paa TVS var i grunn bra. Det vil si, saa bra som en tenaaring kan erfare livet. Paa de tre aarene fant jeg meg selv, fant Gud, mistet Gud, mistet meg selv, fant Gud….i ingen bestemt rekkefoelge. Jeg mener jeg er aerlig med meg selv naar jeg sier at hadde valget falt paa Fana Gymnas isteden ville lysten til aa finne Gud ikke vaert til stedet. Jeg ankom ikke TVS som en av de «hellige» og dro ikke derfra som det heller, men det er en del av reisen som bragte meg til der jeg er i dag.

  Som laerer paa en adventist skole (high school, men ikke internatskole) foeler jeg et STORT ansvar for hvordan jeg bahandler og rettleder mine elever. Det er med ydmykehet at jeg sier at jeg ikke alltid lykkes og at success kommer kun med hjelp fra Gud.

  Jeg ser fram til en debatt her paa bloggen din ettersom folk faar lest boken.

  Helen

  PS Naar kommer den til en bokhandel i Texas, tror du? 🙂

  1. Først av alt veldig hyggelig å se deg her på bloggen, Helen. Synes du skriver fine og kloke ting. Så kan vi sikkert diskutere enkeltheter. Som for eksempel at «at success kommer kun med hjelp fra Gud». Der tar jeg gjerne en debatt. Og så håper jeg at du bidrar til gode diskusjoner her på bloggen når boka er ute. Texas..? Hm. Du får spørre Gyldendal om ikke de kan få solgt boka til en engelsk/amerikansk forlegger… 😉

 3. Spennende presentasjon, Bjørn Olav! Gleder meg til å lese.
  Det passer muligens ikke å komme med en annen bokanbefaling her, men likevel, pga relevansen: I kategorien oppvekstroman leste jeg i sommer Roy Jacobsens Vidunderbarn. Den ga meg et blikk inn i en helt annen oppvekst enn min egen, på tross av nogenlunde samtidighet, og ikke langt unna mitt hjemsted. Gjennom din roman vil jeg nok også få en slik leseopplevelse. Vi har godt av å få innblikk i andres oppvekst!

  1. Vidunderbarn er en nydelig bok, bare så det er sagt. Bør vel bare rødme kledelig og takke for assosiasjonen…

 4. Hei BJørn Olav!
  Fin presentasjon av forlaget. Jeg gleder meg til å lese boka. Den ser spennende ut! SMIL!
  Ralph Kleiven

 5. Veldig bra bok, og drivende godt skrevet. Jeg lo mangen en gang over
  formuleringen, ordene du har brukt , og ikke minst ,at ting er tatt rett på
  kornet. Jeg er så enig med deg om innholdet og «Bjørnar» sine oppleveser er så virkelige.
  Jeg har ikke så stor krets jeg snakker med, men de som er kritiske har ikke lest boka, typisk, egentlig.
  En liten utfordring til deg, kom til Betel på sabbatsskolen til Lillian Corea, Hun sier ting du aldri har hørt før, og det er en ny opplevelse, blir glad hver gang. Lykke til videre . MVH Rigmor.

  1. Tusen takk for kommentaren, Rigmor. Og veldig hygelig å høre fra deg i sin allminnelighet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s