Annestrand

6 kommentarer om “Annestrand

 1. Nydelig og stemningsfult bilde av deg Anne Grethe, med skikkelig lave skuldre!!! Unner deg denne turen så inderlig masse:) ..savner deg!

  1. Ja, det er utrolig godt å kjenne at skuldrene er der de skal være. Herlig å bare tenke på her og nå og ikke alt mulig annet som skal gjøres. Tenker litt på dere inni mellom da.

 2. Slutter meg til Jannes kommentar..Savner deg masse Anne G men nå er det sannelig bare 4 uker så er du der igjen. Gleder meg men unner deg det du nå opplever.Det forjener du..
  Natta. Klemmer fra meg

  1. Hei Ulla. Jeg skriver litt på bloggen jeg også inni mellom. Må innrømme at jeg enda ikke har begynt å savne jobben, men jeg tenker på dere ja. Ikke minst når jeg er ute og går i butikker.

 3. Heisan begge to.
  Jeg ser og leser at dere koser dere veldig. Mye moro og koselig å lese i bloggen her, og noen utrolig deilige bilder. Blir litt misunnelig her jeg sitter, men unner dere det så….
  Kos dere masse på veien, og utnytt denne muligheten og ferien til det ytterste!!
  Ha en fantastisk fin reise videre
  Stor klem fra Anne

  1. Hallo Anne. Så kjekt å få hilsen fra deg. Hyggelig å vite at du også følger med oss på bloggen. Det er helt riktig at vi nyter ferien i fulle drag. Det er litt sånn at jeg må knipe meg selv litt i armen inni mellom for virkelig å skjønne at det er sant at jeg får oppleve alt dette. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s