Kind of Legoland?

Litt rart å kjøre buss gjennom forstedene i Kuala Lumpur. En skog av blokker strødd utover. Du får litt følelsen av å kjøre inn i Legoland. Og i følge guidebøkene er det mye som mangler struktur her. Hvor er for eksempel sentrum? Men det skal bli morsomt. I dag forlot vi Cherating i øsende regn. Kanskje like greikt å stikke etter fire flotte dager på den vakre, tomme stranda 🙂 Vi avsluttet oppholdet med guidet kveldstur på elva. Flott å se på ildfluene som svirret rundt og pyntet elvebreddene til jul. Ellers all mulig grunn til å komplimentere Malaysia for ekspressbuss-systemet. Du verden for noen flotte, moderne doninger. I dag kjørte vi toetasjes. Med brede, gode seter – kun tre i bredden. Masse beinplass, skikkelig liggestilling. Prisene er til å leve med. Snaut 80 kroner tvers over  halvøya. Men nå altså KL, som det heter her.  En underlig by. Som det sies i Rough Guide: Hvis  KL hadde hatt litt av Singapores evne til å organisere ting, og Singapore hadde hatt litt av KLs evne til å ikke ta seg selv så alvorlig, så hadde nok

begge byene blitt genuint beriket. Ja, ja,  Vi har kredittkort og gode sko. Let’s go.

Legger ved noen postkort fra Cherating og noen førsteinntrykk fra KL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s