Limbo

Akkurat nå føler jeg meg litt midt i mellom. Boka er ferdig, med omslag og det hele, og den er akkurat sendt til trykkeriet. I dag er det nøyaktig èn måned til lanseringsdatoen. Èn  hel måned uten at det det skjer noe som helst, det er bare å vente. Men i motsetning til i desember, finnes det ikke ei eneste kalenderluke å trøsteåpne i mellomtiden…

Så hva gjør man? Jo, man går til en god venn. La oss kalle ham Hogne, helt tilfeldig valgt. Og så spør man om hjelp til å lage en hjemmeside hvor man kan publisere noen smakebiter fra den kommende boka. Slik at det muligvis kan bli litt action i påvente av at det tsjekkiske trykkeriet skal få gjort seg ferdig. Og Hogne, vi fortsetter å kalle ham det, er en nevenyttig kar på så mange områder i livet. Han fikser både hjemmeside, pdf-rensing og link. Og voilà, med et lite klikk (kanskje to) hadde vi (Hogne) publisert føste kapittel av boka.

Lyst til å lese?

Da kan du teste denne adressen: http://www.bjornolavnordahl.no

Si gjerne fra hva du synes 🙂

8 kommentarer om “Limbo

 1. Dette er bra, Bjørn Olav! Jeg vet at du kan skrive, men dette er noe mer enn skrivekunst. Det er liv – levd liv, tenker jeg.
  Jeg gleder meg til å lese resten – og jeg kjenner at jeg må gjøre det på papir 🙂

 2. Gleder meg til å lese resten. Blir nok fin som julegave til foreldre onkler og tanter…. Og til dagens barn (våre barn) slik at de ser hvilke kvaler vi hadde som fikk lov til å gjøre noe annet (fritatt) i kristendomstimene i den offentlige skolen…. Da blir det gjerne «nesten tilstede»….

  11163

 3. Hei, og tillykke med boka!
  Takk for smakebiten som virkelig ga mersmak for en av dem som også deltok i disse nevnte bønnegrupper på din tid og sang sammen med deg i Action 🙂 Du har mange talenter å by på!
  Dette blir garantert julegave til mange rundt meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s