Ryddesjau

Ooops! Der forsvant det visst noen kommentarer sånn helt uten videre, gitt. Jeg har hatt ryddesjau på bloggen. Og som den urutinerte blogger jeg er, sørget jeg selvsagt for å slette en god del av tilbakemeldingene deres. Sorry! Det betyr ikke at jeg ikke har satt pris på innspillene. Tvert om! Jeg er bare litt (temmelig) klønete. Men det var nokså kaotisk her en stund. Akkurat som hjemme i stua vår nå før avreise… 🙂 Håper dere fortsetter å skrive nye kommentarer. Det gjør alt mye mer morsomt. Noterte meg for 334 klikk fra lesere søndag 11.oktober. Herlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s