Beach bums

Akkurat nå handler det om strand.Vakkert og rolig. Perfekt timing – start of season. Vet ikke helt når resten av verden kommer, men fint om de venter litt…

Som noen av dere vet, jeg er Don Winslow-fan. Har begynt på «The Gentlemen’s Hour», oppfølgeren til «The Dawn Patrol». Sistnevnte er akkurat kommet på norsk. Denne er bedre. Anbefales for de som vet å verdsette kunnskap, kule karakterer, mørkt driv og uventede vendinger i plot’et. Winslow er akkurat nå bestemann på thrillere – i hele verden, tror jeg

DSC_0075

Og dette er Joseph. En hyggelig kar vi møtte ved solefall. Som dere kanskje skjønner av det uindiske navnet – katolikk. Som nesten halvparten av lokalbefolkningen i Goa. Dog. En fisker uten fiskerens sko…

6 kommentarer om “Beach bums

 1. I dag har jeg nesten hatt heteslag, noe likt det dere kanskje har. Har hengt oppunder spottene i dag og. Er akkurat hjemme igjen etter 13 timers arbeidsdag med vinduer. Nå er både vinduet i Sandvika og Vika i ny fin drakt, og Tone er fornøyd. Jeg er sliten og har lavt blodsukker, men trøster meg med ostepop og cider. Høres ut som om Goa er både avslappende og spennende. Stor klem fra KM som ringte farfar i går, «VI» skravlet i 45 min. Med andre ord lite søvn på meg foregående natt.

 2. Hei på dere
  Så fantastisk dere har det! Heldige dere! (..tenkte meg det var noe slikt ja) Slik skulle vi alle hatt det noen måneder hver vinter.
  Her er det grått, regn, mørkt, kaldt – altså som vanlig på denne tida.
  Kos dere
  Beste hilsen aslaug

  1. Som du ser, Aslaug, dette kom fram og du er publisert..:-) Blogging er noe av det morsomste jeg har fått ut av sluttpakka… Klikk i vei her for videre info. Vi bloggere elsker klikk (har jeg forstått)

   1. Morn
    Så moro. Vi snakket om dere i går, og reisefoten begynte å gå. NZ har vi lyst tilbake til, vi var jo der i nesten 3 mnd for noen år siden. Si fra hvis dere trenger noe info om fine steder å besøke.
    aslaug

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s