On the move

Dette er skrevet med engelsk tastatur, i full fart. Vi er kommet hjem, det vil si til Home i det nydelige, lille stedet Patnam, nedenfor Palolem. Sistnevnte er marienert i backpackere, mens nabostranda, altsaa vaar, er rene, skjaere idyllen. Bungalow ved vannet, forholdsvis alene. Bortsett fra at nabokjerringa er svensk… Bilder foelger senere.

6 kommentarer om “On the move

 1. Hei dere…Pass deg for svenske nabokjærringer BO.ha ha De er ikke go
  Fint å følge dere å se at dere er i «bevegelse» og har det fint..Selv har jeg vært ute i møkkaværet og kjøpt støvler til deg så har du da det å glede deg til når du kommer hjem..
  Gleder meg til bilder kommer. Klem masse til Anne Grete og si at jeg savner henne hver dag.
  klem

  1. Vet ikke hva det er med svenske damer. Hun her er helt grei. Hadde besoekt fjernadoptiv-organisasjonen sin i Bangalore. Tusen takk for boots. Gleder meg til aa holde varmen hjemme ogsaa 🙂
   Anne Grete klemmer masse tilbake

 2. Haha, selvfølgelig er det ei svensk dame langt uti gokk. Akkurat det samme som KM og den O’neill-bikinien i vietnam. Forresten, det var MER usannsynlig. Ikke fnys av kuene da fatters. Tenk om det faktisk ER gud i kuer. Melk er jo så godt. Særlig norsk melk. Hva med indisk melk, finnes den? Ikke få lus da, dere!

  1. Indisk melk. Nope. Her gaar det i forseglede greier; les Coca Cola Company. Ille aa stoette en slik multinasjonal smaksterrorist men…
   Ingen lus saa langt!
   Maatte Godset vinne i kveld. Send gjerne en sms med resultatet. Det er gratis aa motta her.
   klem

 3. Nå skjønner jeg at dere er usedvanlig heldige -da t.o.m nabodamen er svensk.
  Her er det bare regn og grått vær men med ny jakke fra Bergans så klarer jeg det.
  Fortsatt god tur.
  dennis

  1. Hyggelig aa se deg her, Dennis. Du vet, vi har intet i mot svensker. Men du hadde vaert sterkt i mot madrassene her. Eller kanskje ikke. Det hadde blitt mye jobb paa deg! Bra at jakka funker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s