Moooo!

Det er mye kult å si om strendene i India, Men det mest påfallende trekket er uansett kuene. Som dere vet, de er hellige. Gudenes ånd bor i dem og du spiser ikke gudene dine. Sikkert gammelt nytt, men kuene her får gå som de vil, hvor de vil , når de vil. Helt til de dør av elde og får en verdig begravelse.
Følgelig er det fullt av kuer på stranda. Fredelige skapninger som gjør det de må, her og der. Men det er vel derfor man har tidevann. I morgen er stranda like fin.
Nå er vi ferdige med Goa for en stund. Tøffer sørover i morgen. Først mot Palolem. Deretter til Kerala og så inn i Tamil Nadu.
Bestilling av togbilletter i India? Det er en helt annen historie.

6 kommentarer om “Moooo!

 1. Hei på dere. Nå har vi spist ost med tilbehør og kommentert på at mørket kom tidlig i år. Så leste vi hvordan det kan vært å være på ferie og tenkte at det hørtes jo riktig bra ut. Artig å få del i inntrykk av folk og stemninger.
  Nå lurer katten på om det blir et fang klart i sofa’n snart, og det blir det. Varme (fra ovnen! og hjertene da..) hilsener fra oss i huset i skogen.
  god tur videre

  1. Takk, takk og hyggelig å se dere her. Noe nytt om svineinfluensa i den nære krets..?

 2. Kjære Anne Grete og Bjørn Olav!
  Nå har jeg lest gjennom alt dere har skrevet så langt, og humret og kost meg! Fantastisk med så eksotiske dyr på stranda! (nå skulle det vært et smilefjes her, men skjønner ikke hvor jeg finner det…) Lite bereist meg har aldri tenkt på at det er så flotte strender i India! Også du Anne som har kjøpt deg så mye flott og fagerikt….savner et bilde av deg pynta opp på indisk vis.. Kos dere masse videre! Jeg har lagt dere til skrivebordet mitt..så da er det enkelt også for meg å finne dere med et tastetrykk. Følger spent med videre! Klemmer til dere begge!

  1. Hei og haa. Naa med engelsk tastatur. Takk for hyggelig hilsen, Heidi. Vi er paa vei soerover, med enda flere fantastiske strender og nydelig mat! Heng paa. PS! Skulle gjerne hatt Tom her for aa identifisert noen flotte fugler. De dukker opp hele tiden.

 3. Hei til dere om dere fortsatt lever!!
  I dag er det søndag morgen og det er regnvær og trist. Leste om disse kuene der nede i går som de mener er hellige og derfor nekter å spise. Som følge av det drømte jeg i natt at dere ble tatt til fange av en vill kaniball stamme der nede. Endelig noe vi kan spise ropte de. Dere ble puttet opp i en stor gryte og kokt levende nede på sranda. De danset og sang rundt dere mens dere langsomt ble kokt. Så ble dere delt opp i biter og fordelt på fater på ett langbord nede på stranda. Det var pyntet til fest. Da de begynte å spise dere brakk kaniballene seg. Fysj sa de. Kjøttet smaker jo bare hvitløk. Etter så mange år med overdevet hvitløk kosthold er nok ikke det så rart.Til og med bikkjene løp sin veg på grunn av den sterke hvitløk lukta.
  Drømmen virket så sannsynlig og virkelig, Håper det bare er en drøm???

 4. Jada. Fortsatt i live etter en flott middag under maanehimmelen. Hyggelig aa se en gal mann her paa bloggen. I alle fall en med absolutt gale droemmer… 🙂 Saa langt er det bare sola som har stekt oss. Du hadde likt deg her. Sjekk bildene paa den nyeste posten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s