Solitude

Strandpar

Hva det er jeg hører? Mmm. Bølgene som kverner mot stranda. Anne har skrittet opp. Vi bor 22 meter fra vannet. Stedet er Tioman, på Malaysias østkyst. En øy som er 38 km lang og 19 km bred, med fjell på 1038 meter, regnskog og gylne strender. Her er det ganske stille. Sånn er det når det er low season og monsun. Ikke det at det betyr all verden. Det kommer som regel en ettermiddagsskur. Båten går ikke så ofte. Det er temmelig tomt. Og malayene er høyst behagelige, ikke noe mas.

Så hva gjør vi her? Ingen ting. Dette er stedet for langsomme dager, en halvdårlig krim kjøpt på ei bruktsjappe i India og en iskald cola light. Gjerne med sugerør. Dette er begynnelsen på øyhoppinga i Malaysia. Det gjenstår å se hvor spretne vi er. Men vi skal ta oss oppover østkysten. Ganske langsomt.

Fjell TiomanTerrasse

13 kommentarer om “Solitude

  1. Veldig stas. Men også noen utfordringer med tropisk regn og digre øgler som krysser veien…

  1. Kunsten er vel å være fornøyd der man er… Men jeg innrømmer at det er lett å sitte her og mene det 🙂

  1. Fikk nyheten på mail. Trist. Ellers er vi vel mer i Robinson land enn i JB-land. Men vi har jo MI2 fra Kuala Lumpur og Petronas Tower…

 1. Tioman ser fantastisk ut!

  Heidi – det var hit vi egentlig skulle før vårt kjære flyselskap sa at billettene ikke var booket – og vi endte opp med fly til Redang i stedet!!

   1. Veldig enkelt. Fly til KL. Direktefly derfra til Tioman. I KL faar du billige Tioman-pakker. Snakket med noen som hadde faatt fly, hotell og mat – 3 netter – for 1000 ringgit – 2000 norske.

 2. Hva skjedde med å holde seg på fastlandet?? Vekk fra skumle flodbølger. Jeg vet det var bevisst å ikke informere meg før dere var tilbake på fastlandet. Dere tror dere er lure dere. Jeg gjennomskuer alt.

  MVH

  Kine Bourne

  «I´m watching you»

  1. Tioman har vaert planen hele tiden, hvis vaeret var ok. Dessuten har mamma full kontroll paa alle sunamier i hele verden og sover kun med ett oye lukket.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s