Lights of the world

DSC_0163

Vet ikke helt hvordan det ligger an i Norge, men i Singapore er julekjøret i gang. For å si det sånn: Både på den elegante  og den litt mer tacky fronten går handelsstanden her oss nordmenn en høy gang. Orchard Street er stedet dersom du skal få med deg tidenes kanskje største wattforbruk per enhet julepynt. Og jo lenger opp i gata du kommer, desto finere og dyrere blir det. Det hele toppes med kjøpesenteret ION som tilbyr alt det en merkevarejunkie trenger av injeksjoner. Men dosene krever sitt kredittkort… Ikke rart. Noe skal man vel ha betalt for et gigantisk, lilla juletre og fargede vannfontener ved inngangen. Moroa toppes av skiltet tvers over gata. I gull og glitter siteres julens opphavsmann og fullender direkte fra Johannes evangelium -med et ukjent antall lyspærer for å understreke budskapet. «I am the light of the world.» Nettopp. Got it.

I morgen er det grytidlig opp for å busse innn i Malaysia. Mersing neste stopp. Alt vel.

3 kommentarer om “Lights of the world

  1. Juledekorering er i full gang her hjemme også… var innom en butikk som hadde hagemøbler til salgs utenfor, høst/halloween og julepynt inne!
    Anne Grete for en caps/hatt du har fått deg! Lilla og greier! Finner vel ikke den i Bergans katalogen vil jeg tro…morsomt å se deg i miljøet! Skulle gjerne vært der med deg Anne Grete med kjeks og sjokolade til alle barna…Hadde jeg bare hatt guts til å komme meg mer ut i verden jeg også! Dyr og natur er flott det, men du verden så spennende det er å se/oppleve hvordan folk bor og har det rundt i verden! Og smiler gjør de til tross for det meste…..også vi som går av hektene for noen stakkars svin…og som blir sure og deprimerte for alt vi må ordne til jul!! Vær forsiktig videre! Klemmer til dere fra meg

    1. Folk er folk, vet du, Heidi. Uansett hvor du er i verden… Og det gaar som regel bra. Vi kjoerer helt safe, no worries. Selvsagt er det caps fra Bergans, hva ellers. God bedring!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s