Blessed

«Before taking off, we would like this flight to be blessed». Saann hoeres det ut i hoyttalerne naar du flyr med Royal Brunei Airlines. Og saa kommer det en imam som dundrer i vei paa arabisk. Det hele er tekstet, ogsaa  paa engelsk. Bilder fra den gigantiske moskeen i Bandar Seri Begawan foelger ogsaa med. Det er heller ingen servering eller salg av alkohol ombord. Og siden vi naa er trygt framme paa NZ, regner vi med at det virket 🙂 NZ viser seg ikke akkurat fra sin beste side saann vaermessig. Taaka henger nedpaa, men det er sommervarme. Vi er trygge paa at det tar seg opp. Naa er vi vel installert i vaar gode campingbil. En Volkswagen, saa klart. Dette skrives i Whangarei, vi er paa vei nordover mot Russel og Bay of Islands. New Zealandere er som kjent trivelige. Og vi trives. Bilder kommer senere.

3 kommentarer om “Blessed

  1. I Whangarei bodde Olaug – LM og jeg besøkte henne der. Fint område! God tur videre – kjør pent! 🙂

  2. Takk for ny mail i dag. Godt at alt er bra med dere. Alle sommerfuglene var utrolig smukke. Har inntrykk av at folk er innom bloggen, men tar seg ikke tid å skrive en hilsen engang. Så dere må bare fortsette denne fantastiske fortel ling. Var på Veg. julebord lørdag kveld og ble jo spurt hvordan det går dere. Så jeg anbefalte bloggen. Skriver også en e-post. Klem Ruth

  3. Trodde dere skulle til Christchurch først jeg, men da skulle dere kanskje dra derfra? Jaja kos dere. Fint i Bay of Islands. Stikk innom Paihia også! Anbefales!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s