Upside down

Sånn kan altså campingidyllen fortone seg down down under. Man finner en strand, parkerer bilen, ligger og lytter til bølgene. Og ser på stjernehimmelen. Hvor Orion står opp ned. Det er et par andre ting som er litt i samme leia. Det med sola, for eksempel. At den går feil vei på himmelen. Og at den står i nord midt på dagen. En annen sak, mer prosaisk, men likevel. Diselprisene. Her kan du fylle tanken for 250 kroner. Enda mer trivelig; frisk asparges. En hel kilo til under 20 kroner. Lykke. I alle fall når du har fire bluss og ei gassflaske. I morgen krysser vi over til Picton. De påstår at det er enda vakrere enn å ta Hurtigruta. Men så opp ned er vel ikke verden?

7 kommentarer om “Upside down

  1. Jeg har fått pakke fra dere!! Både i går og dag. I går kom den klassiske tannbørsten og tannkremen. Hogne som var på besøk tok den på gjetting han og. Det er jo en kjenning blant erfarne pakkekalenderåpnere. Tusen takk!!! Savner dere og gleder meg til dere er hjemme igjen. Klem KM

    1. Og hvem er vel mer erfarne enn dere… Mamma vet ikke hva hun har begitt seg ut på med dette kalenderløftet sitt 😀

  2. åååh, nå fikk jeg SKIKKELIG reisefeber!!!!!! Elsker campingbildet, så utrolig deilig å kunne farte rundt på egenhånd og ikke tråkke opp alle andres turistfotspor. Satt på Crowded House nå også, hehe. Også må jeg TAKKE behørig for velsignede baderomsartikler 🙂

    1. Vi rakk å bli 46 år begge to før vi ferierte i campingbil. Det er kjekt å ha noe å glede seg til også. Her på NZ er det mest gamlinger med penger som kjører rundt med ordentlige caqmpingbiler. Ungdommen har kanskje råd til en hippiecamper eller ligger i soveposer i den gamle stasjonsvogna.

  3. Julekalender. Her ser vi vel sporene av en Superkvinne. Imponerende. Så fint at dere koser dere i all slags vær. Her er skiføret virkelig i ferd med å stabilisere seg. Ove meldte om nysatte spor og fint føre på Sollihøgda forleden.

    1. Julekalendergavene er absolutt et fellesprosjekt for mor og far, med gode innspill fra mormor. Sørg for å komme deg ut på ski, ikke bare sitt på kontoret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s