Weather with you

Det er ikke vanskelig å tenke på Crowded House her. NZ-gruppa visste nok hva den sang om da den proklamerte «Wherever you go, always take the weather with you».  De siste dagene har Anne og jeg sittet og snakket om barndommens  sommereferievær på Vestlandet. Vi snakker om veldig lavt skydekke. For ikke å nevne ukene vi var på Færøyene. Wellington, som topper alle lister over byer du bør besøke, ble nok dessverre bare en ganske kald parantes på denne turen. Snakk om å få det sideveis. Men i dag plukker vi frem en annen klassiker fra Crowded House: «Four Seasons in one day». Det begynte nesten vinterlig, men sluttet med lekker sommer i Nelson, helt nord på Sørøya. Lykke. Bildet er forøvrig tatt i Napier. I skikkelig griseregnvær. Men hva gjør vel det når fontenen er art deco? Wherever you go, always take Bergans with you!

5 kommentarer om “Weather with you

 1. …og her laver snøen ned….endelig kommer vinter`n.. Her er det virkelig hektiske dager, men rakk noen dager i Pyreneene i forrige uke…

  Har kea`n herpa vinduspusserne?? KEA= papegøye som elsker og herpe gummi på biler..

  Tom

  1. Vi har heldigvis ikke hatt noen problemer med Kea papegøye så langt. Men Tui’n har vært en trofast følgesvenn, og vi har fine bilder av den. Det er mange andre flotte og spennende fugler også. Klarer dessverre ikke å identifisere alle selv om Anne har kjøpt fuglebok for New Zealand også.

 2. Ang. Bergans. Jeg er nesten 100 % sikker på at Roger (jeg tror han heter Roger) fra Bergans tusla rundt på Steen og Strøm i dag med barnebarn og det hele. Han hadde en god gammeldags grønn Bergans jakke på og en sedvanlig rolig stil.

  1. Høres ut som Roger Bermingrud, ja. Beskrivelsen din er ganske presis. Tynn lugg.

 3. Veldig tynn lugg ja, i den grad det var noen lugg da. Ganske stillferdig type må jeg si.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s