Journey’s End

 

”Why must all good things come to an end?” undrer en eller annen syngedame.

Svaret er nok at dersom de gode tingene holdt det gående i det uendelige, ville de vel slutte å være gode ting.

Buddha sier visst at ”forandring er det eneste som er konstant”.

Vi for vårt vedkommende har levd med dager de to siste månedene hvor inntrykkene har forandret seg konstant. Men nå er reisen altså slutt.

Når dere leser dette, sitter vi i en 747 på vei til London, etter å ha satt punktum for turen med Händels ”Messias” i den katolske kirken i Christchurch.
Det har vært stas. Stas å være underveis, stas å utforske nye sider ved verden og hverandre. Vakkert med stadig nye solopp-og nedganger. Krevende til tider, men mest av alt berikende. Og det har vært utrolig hyggelig å ha dere med på turen.

Takk for alle tilbakemeldinger via mail og kommentarer her på bloggen. Takk for at dere har tatt dere tid til å kommunisere med oss i disse to månedene der vi har tatt oss fram med tog i India, buss i Malaysia og gjennom 4000 kilometer med campingbil på New Zealand.
Kort sagt; takk for turen!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

8 kommentarer om “Journey’s End

 1. På vegne av hele det norske folk som har fulgt dere på denne reisen vil jeg takke for en fantastisk reise dere har gitt oss her hjemme i ord og bilder. Det har vært flott å følge dere på denne turen. Gled dere til nesten tredve timer på fly hjem. Og til at dere kommer til å være stup trøtte klokka fire på ettermiddagen. Og vokne klokka to på natta fordi dere ikke får sove mer.
  Uansett velkommen hjem!! En meter snø på hytta venter på dere.

  1. Må jo si at du tar på deg et stort ansvar, Håkon. Men det er klart, en mann av dine dimensjoner kan nok tale på vegne av folket 😉 Hyggelig at dere har vært med oss hele veien

 2. Hei Dere..Ordet «END» liker vi. Velkommen hjem til «lille Hokksund» / Mjøndalen.
  Klem fra Ulla og Susanne

 3. Hei, selv om dere ikke har hørt noe fra oss gjennom reisen så har vi fulgt med dere ! Mye her vi godt kunne tenke oss å oppleve selv, ikke minst etter så fine presentasjoner ! Utferdstrangen er heller ikke ubetydelig fra før her i huset – så vi får se – disse reisemålene er i alle fall uprøvd mark for oss så langt. Velkommen tilbake, takk for at dere delte denne fine reisen med oss på en slik utmerket måte.
  Mvh Hanne og Bjørn-Magne

  1. Så utrolig hyggelig at dere har fulgt oss der borte fra Valderøya. Og har vi kunnet inspirere dere til å oppsøke nye reisemål, så er jo det helt supert. Wenn jemand eine Reise tut, kann man etwas erzählen osv. God jul til dere alle og hils folket. Håper vi sees ved leilighet.

 4. Takk for den fine reise skildring som dere har gitt oss alle, med fine bilder og god malende tekst slik at vi virkelig har følt oss med dere. Og allikevel, dere er svært velkommen hjem for vi savner dere. MMRuth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s