Surfin’ Fuerteventura

Kanskje mest for spesielt interesserte. Men ganske gøy å fotografere surfing ved La Pared på Fuerteventura. Noen ser ut til å være født med brett på beina..

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 kommentarer om “Surfin’ Fuerteventura

  1. Noen er født med surfebrett på beina, andre er født med et kamerahus i hånden. FANTASTISKE bilder.. Det må jeg si. HVilket kamera bruker du? Linse? Og hvilken avstand sånn ca har du til objektene??

    Er det okei om jeg linker til deg i bloggen min? Elsker å fotografere og leker litt med kamera selv så kjekt å få inspirasjon fra rundtom egentlig.

    1. Oj, takk for hyggelig kommentar. Link i vei, det er bare stas. Jeg bruker som regel et Nikon D700 med 70-200/2,8, gjerne med konverter, som gir meg 300mm brennvidde. Her står jeg i vannkanten på stranda og har gutta 50-100 meter utenfor. Veldig bra bølger akkurat denne dagen i november, noe som gjorde at jeg blei litt våt sjøl 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s