Mixed zone

En kjapp post naa etter at vi er fremme i Cochin / Kochi. En herlig by i det flotte Kerala. Togturen hit var vel ikke like herlig, men helt ok aa teste ut 3.kl sleeper med AC. Du blir kjent med lokalbefolkningen. Som for eksempel TJ John som sov i senga ved siden av Anne.. 🙂 Grei kar. Som har en soenn i reisebransjen. Som ble ringt opp fra far paa toget med beskjed om aa moete oss paa stasjonen. Saa naa har vi faatt full pakke. Et utrolig bra opplegg er sydd sammen  for neste uke av Benjamin John – vaar mann. Kommer tilbake med mer fra denne byen som er en frisk blanding av India, Holland, England og Portugal. Vi bor foroevrig paa den gamle, engelske klubben. Og  ja. De gamle koloniherrene visste aa flotte seg. Naa ogsaa vi… Bilder kommer snart.

4 kommentarer om “Mixed zone

 1. For Anne er det å sove sammen med fremmede menn bare en glede…i motsettning til visse andre. Mine tanker går til Olavsbu

  1. TJ John vaer et svaert hyggelig og nyttig bekjentskap, men hadde neppe foelt seg saa vel paa Olavsbu…

 2. Ormåsen kaller India…Kerala høres veldig spennende ut – der har jeg ikke vært…
  Spennende kultur, og spørsmålet er jo om dere finner noen park med tiger i – slik vi snakket om før dere dro…

  Så av bloggen at det var noen flotte fugler som fløy forbi..Sikkert mye eksotisk, men du har vel ikke lang nok linse til å ta noen i fart og legge på bloggen, så jeg får sett hva slags fjørkledde vesener dere omgås..

  Ellers er dere vel i himmelen der nede med plenty av vegetarmat. Her hjemme florerer svineinfluensaen – men sånt svineri rammer vel ikke ekte vegetarianere…

  Kos dere i Kerala, hils AG – skal hilse fra Heidi.

  Tom

  1. Naa har Anne kjoept seg fuglebok og jeg skal kanskje kjoepe meg 300mm – hvis det er billig i Malaysia. Du skulle vaert her i gaar. Utrolig vaatmarksomraade med yrende fugleliv. Rapport kommer senere. I morgen er det nasjonalpark, Peryar i Thekkady.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s