Photogallery Cochin

FiskenettTempel2

Som lovet, noen bilder fra flotte Cochin. Vi er naa langt inne i det som kalles Kardemommebergene. Alt vel, og post kommer snart. Men altsaa, foerst Kochin. Flere sporsmaal dukker opp: Hvorfor dette hakekorset paa tempelet? Fikk mannen solgt et teppe til 10.000 kroner til Anne? Hadde vi sett en like stor haug med ingefaer foer? Fikk de noe fisk i de kinesiske fiskegarnene? Hvem vet?

IngefærKrydddermarkedTepperAnne tau

11 kommentarer om “Photogallery Cochin

 1. Takk for at det var en ny rapport før jeg tar tilbake til Kurbadet. Og jeg skal gi Inga beskjed om at alt er vel ha det fortsatt godt klemMMruth

 2. Tenker at det er helt greit hvis det teppet ikke ble kjøpt. det er andre ting dere trenger til heimen mer en et teppe. (les: Sofa). Har de det der?? Her i heimen har jeg fryktet svineriet, men feberen er ganske lav så jeg velger å bestemme meg for at jeg ikke har den.

  Lang og god dag på Fine Ting ida. Nå er jeg hjemme igjen mett, varm og i samtale om livets store spørsmål med Thomas og espen O.
  Takk for meld tidligere i dag.

  Kos dere!!!

  Klemmer herfra

  1. Synes jeg ser oss med sofa paa flyet… For aa si det saann: hadde ikke jeg vaer der, kan det hende vi naa hadde hatt et ekte silketeppe til 10.000. Fint aa bestemme seg for ting, da gaar det som regel bra 🙂 Lykke til med smaa og store ting og spoersmaal.

 3. På vegne av hele Norge ønsker jeg Bjørn Olav til lykke med 46 år i dag 1.november. Selv om du ikke holder deg så godt så skal du vite at det er det indre som teller. Takk Eivor for at jeg husket deg i dag.

  1. Vel, du aner ikke hvor slank og brun man blir av India… 🙂 Takk, takk, og hils damen som husker

 4. solkorset på tempelet…….eller hakekorset….eller svastika….et av de helligste symbolene innen hinduismen, og så vidt jeg forstår også buddhismen. Sier vel kanskje noe om den sirkulære tankegangen i østlig filosofi/religion, som en mulig motsats til den lineære tankegangen i vestlig filosofi/reliogion. Apropos sirkulært. Jeg fikk 500 INR av Jordan som dere har fått refundert etter å ha gått fra andre til tredje klasse. Fra dine innlegg kan det se ut som om dere fortjener differansen, så til hvilket kontonummer kan jeg sirkulere dette?

  1. I min lineære vestlige tankegang går disse pengne rett til boksen for de ansatte på Chikoo House. Hvis det er en mening med noe her i tilværelsen, så var det helt supert å havne på 3.klasse. Hvor vi altså møtte TJ John…

  2. I min lineære vestlige tankegang går disse pengne rett til boksen for de ansatte på Chikoo House. Hvis det er en mening med noe her i tilværelsen, så var det helt supert å havne på 3.klasse. Hvor vi altså møtte TJ John…

 5. Den er grei. Det skal jeg sørge for når jeg kommer tilbake til India. Er akkurat nå i Norge for å jobbe noen uker. Reiser tilbake 1. desember. Sønnen min er forøvrig blitt veldig pr-kåt, eller han er bare mye ærligere enn pappa’n. Før jeg reiste så sa han til meg: «Du bare lurte meg med de bildene den gangen, gjorde du ikke. For det kommer ikke i avisa, slik som du sa» 🙂 Bare si i fra hvis du skulle trenge noe mer input. Ellers reiser jeg tilbake med Apollo for 2950 kroner fra Oslo til Goa. Men jeg bruker ikke retur-billetten. Kanskje du kan ta en slik hopp-på-tur en annen gang og lage saken på Eddie.

  1. Regner nok med at det blir en sak, bare jeg kommer meg hjem 😉 Så både du og Ravi får leve i spenning mht hvilket medium det blir. Regner med en spin off til HA uansett… Apollo til Goa hørtes meeeget gunstig ut. Skal huske den!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s