Sail away

Mange hevder at Kerala er godsida til India. Godt mulig. I så fall er The Backwaters den myke ansiktshuden. Her kunne vi sikkert fortalt mye og lengre enn mangt. Vi nøyer oss med følgende:

Ett døgn med egen husbåt, inkludert kaptein og kokk. En langsom reise i et betagende lappeteppe av et våtområde – med et yrende fugleliv. Eget soldekk. Lunch/middag servert på digre palmeblader . Padling i måneskinn.

Ja, ja. Og så noen lyder om natta som Anne ikke likte helt. Men pytt.

I dag har vi vært i nasjonalpark. Hvilket inkluderte: Elefant i vill tilstand, aper, antiloper, villsvin pluss, pluss. Mer om det senere. I morgen reiser vi til en annen naturpark, kalt Munnar. Alt vel.

HusbåtMann i kanoKing FisherMiddag om bord

14 kommentarer om “Sail away

  1. Kooooser oss, ja. takk for hilsen paa dagen. Naa maa jeg inn paa sida mi her og forandre alder… 😦

 1. til bursdagsbarnett med frue. Gratulerer så mye med dagen! Hørtes ikke vondt ut det der 🙂 Her er første volleyballsøndag over og foreldrehelg med alt som hører med. Novemberhilsen fra Røyse

  1. Takk og takk. Ja, vi har alle vaart. Jeg har sett flere volleynett her, men ingen spillere… Kanskje like greit for en gammel kropp. Naa har jeg akkurat brukt 200 kroner i en krydderbutikk. Det ble en hel baerepose 🙂

 2. Bursdagen?? Javisst, har ikke jeg og du Bjørn Olav bursdag på samme dag. Mener å huske det.
  I så fall, Gratulerer masse med dagen. Vil tro at min og din feiring er så totalt forskjellig som den kan bli. Se av bildet på husbåten at dere koser dere godt i alle fall. Klem på dagen fra meg.

  1. Tusen takk! Hvis du hadde vaert her, ville du trodd at livet gikk litt saktere.. Kanske en fordel i vaar alder 🙂

 3. 46 år – i dag en akkurat passe alder – ikke sant? Gratulerer med dagen! Ønsker deg og Anne alt godt på reisen videre!

 4. Hurra fra meg også. Selv om jeg går ut fra du forstod at det var jeg som formulerte dagens offisielle gratulasjon per sms. Fine bilder! Dere er fine!

  1. Takk takk. Ja, jeg ante det paa spraaket at du hadde en finger med i spillet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s