Stage dolls

Vi hadde ikke trengt å bekymre oss for at vi skulle få plass. Selv om ivrige billettselgere allerede på morgenen mente at  vi nok burde kjøpe fortere enn svint. Nuvel. Vi har vært i indisk teater. Det hadde plass til 120. Vi var 16.

Imponerende forestilling. Faktisk.  Ikke minst kveldens konge, en mannlig skuespiller med 8 aars utdannelse og 30 aars erfaring. Han var mannen med de 20 ansikter, minst. Også sminkesesjonen var interessant – og inkludert i prisen. Men selv for en med trening fra veeeldig lange gudstjenester og ditto kommunestyremøter, ble det kanskje litt drøyt. Vi hadde så klart kjøpt den lengste, dyreste og beste forestillingen.  I etterkant slår det meg at indere muligvis har andre begreper enn oss når det gjelder repetisjon og utholdenhet. Kulturelt var det i alle fall. Og de hadde en bra kafé der – med skikkelige brownies og god kaffe.

En fargerik kveld på alle vis. Enjoy.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 kommentarer om “Stage dolls

  1. Gratulerer m dagen i går. og takk for allebilder og god tekst. Det er så man tror man selv er på tur. Ha det fortsatt bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s