The Daily Show

Apehundmann

Er de nye her? Ok, da må vi kjøre showet vårt for dem.

Jeg vet ikke om det er slik det foregår inne i hodet på apen og hunden som holder til rundt bungalowen vår. Men det kan virke slik. De to er åpenbart gode kompiser, som reker langs stranda hver dag og kjører den lille oppvisningen sin. Apen henger fra palmeblader og hunden  hopper opp for å fange den. Apen rir på hundens rygg. De  lekeslåss. Ruller i sanden.  Plukker lus av hverandre. Får oppmerksomhet fra passerende. En ekte strandtrupp, med utstråling og koreografi. Glansnummeret er når apen hopper fra strandparasollen rett foran bungalowen vår, og lander på hundens rygg.

Som dere skjønner, det skjer ikke verdensbegivenheter her. I går var vi på lokal festival og så på tradisjonell dans. Etterpå lærte Anne kurvfletting av og matteveving.

Akkurat nå lukter det peppermynte i hele rommet. Norah har nettopp gitt Anne to timers massasje og refleksologi. Ellers er det pannekaker med frisk ananas til frokost. Og ferskpresset juice til fire kroner. Vi holder ut et par dager til.

Apehund2

Apehund1

Apehund3

Apehund4

 Annefletting

Dansedame

8 kommentarer om “The Daily Show

  1. Hei dere.. Har akkurat sendt mail til deg Anne G. Så fint å se at dere koser dere og har det bra.
    Strandliv og hårdarbeid hadde egentlig ikke vært ille nå. Her hjemme er det tåkete og regn og ellers en trist dag. Dere får lese i mailen så skjønner dere. Klem fra meg

    1. Litt uklart hva vi skal gjoere med loppene og lusene. Ta en prat med AM foerst.. 😉

  2. Dette er høydepunktet i blogglesingen til nå! Ape og hund selger alltid bra=) Vil også ha massasje….. KOSKOSKOS dere videre!

    1. Litt uklart hvorfor dette er hoeydepunktet, men det har vel noe aa gjoere med barn og sirkus… 🙂 Mamma tenkte faktisk paa deg da hun fikk massasje.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s