Big’n tall

I dag har vi vært på The Big’n Tall Tour. Vet ikke helt hva det er med KL, men de har mye som er svært. I mange tilfeller hevder de at det de har, er absolutt det største i verden. Eller at det har vært det. Petronas Towers, tvillingtårnene, ble vel forbikjørt for et par år siden. Men de er fortsatt digre (452 meter). Det er også statuen av hinduenes Lord Subramanian eller Lord Murunga, krigsguden. Her i strøket går den selvsagt for å være verdens høyeste statue. Den står foran noen kjempedigre grotter, med noen ikke fullt så digre aper. KL har også verdens høyeste flaggstang (100 meter), uklart hvorfor. Og KL Tower (421 meter) er ganske høyt oppe på verdensrankingen, det også. Uansett størrelse, byen har i alle fall klodens mest fornemme jernbanestasjon. Og postkontor. Begge er som klippet ut av 1001 Natt. Postgirobygget blir en halvkilos brunost i forhold. Og da giddder vi ikke ramse opp alle moskeene, hindu- og  buddisttemplene, kuplene, søylegangene og krinkelkrokene. Vel, i morgen skal vi på fredagsbønn i en moské som tar 8000 knelende. Litt uklart om det er verdensrekord. Men det blir sikkert morsomme bilder 🙂

6 kommentarer om “Big’n tall

 1. Hei, visste ikke at dere var i nærområdet. Vi har akkurat kommet til Australia og begynner å falle på plass så smått. Hyggelig å lese om turen deres, god tur videre! mvh John

  1. Takk skal du ha, John. Hyggelig å se deg her og lykke til down under. Vi skal nok bare mellomlande i der denne gangen.

 2. Takk for at det også ble en fin kommentar fra dagens opplevelser. Vi blir forvent med de mange deilige kommentarer. Og godt med et bilde av dere begge, så vi ser dere har det bra. Vi trenger slike fine bilder for her har vi «møkka»vær slik sier de i lokal radioen. I morgen skal det bli bedre, men så er det på’en igjen. Det eneste gode er at her er det regn, så det er ingen snøproblemer.
  Tusen hilsner og ha det bra MMRuth

  1. Vi savner vel ikke akkurat november. Alle burde få seg permisjon fra den, årets verste !

 3. Ikke gått i Tom Cruise’s fotspor da?
  Ellers så må det nevnes at det er for ille at du har denne type bloggoppsett. De fine bildene dine blir så små… Men kanskje vanskelig å få gjort noe med det nå?

  1. Får ta det seinere. Falt litt for headingen, da vet du. Skal brushe opp når jeg kkommer hjem 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s