Jaktprat

Sjuretters vegetarisk. Noen hevder at det er sju gulrøtter. Bare for å stoppe munnen på enkelte slike fordommer, og for å få alle dere andre litt inspirert, legger jeg herved ut bilder fra årets vinterjakt. Svoger Tor og jeg stod 10 timer på kjøkkenet og serverte resultatet til familien. Bildene er tatt av Tor.

Og oppskrifter kommer de nærmeste dagene.

Enjoy!

7 kommentarer om “Jaktprat

 1. Tilbaketråkk: Luksusliv « Linns linjer
 2. Nederst til venstre og øverst til høyre er mine favoritter. Helt sikker på det nå.

 3. Fikk dere alt dette mens jeg spiste smalahove og rått hvalkjøtt?
  min gane er ikke fornøyd.
  dette ser alldeles nydelig ut.
  hvert år ser jeg ikke hvordan fjoråret skal være mulig å toppe, men dere klarer det hver gang og det ser ut til at denne sesongens seanse ikke var et unntak.

  jeg håper på da capo.

  1. Vi savnet deg, Thomas. Men så klart, det er mulig med delopplevelser utover året, slik at du ikke skal føle deg helt snytt. Så får vi se hva det blir til neste år. Vi er like overrasket hver gang, vi også, over hva vi ender opp med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s