Snakker om snacks

Det har vært ørlite stille her på bloggen denne uka. Årsak: Jeg befinner meg for øyeblikket i Pakistan, nærmere bestemt Islamabad. Og som alltid når man kommer til sub-kontinentet, maten er praktfull. Bare det å kunne stoppe langs veien å kjøpe nystekte chapati. Ubetalelig. Det vil si, det koster noen beskjedne rupies, som det går mange av på krona. Pakora. Nevnte jeg ikke det? Nå snakker vi snacks. Pakora rett fra frityrgryta og inn i et avispapir. I neste øyeblikk brenner du deg på tunga av ren grådighet. Det slår meg at jeg må lage slike selv når jeg kommer hjem. Så oppskrift følger. Foreløpig får dere nøye dere med bilder.

https://i0.wp.com/www.indobase.com/recipes/recipe_image/palak-pakora.jpg https://i0.wp.com/i5.photobucket.com/albums/y152/boo_licious/misc4/chapati.jpg

En kommentar om “Snakker om snacks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s