Skogens dronning

Det er mulig elgen er skogens konge. Her i bygda mi er det liten tvil om hvem som er dronninga. Hun heter Marisko og dukker opp på helt utvalgte, og litt hemmelige,  steder hvert år i slutten av mai. Jeg bor i en kommune som har Norgesrekord i forekomst av orkideer. Her i Nedre Eiker har vi registrert 24 ulike. Og den stiligste av dem alle er nok Mariskoen. Hun holder hoff i litt ulendt terreng, men det er verd møyen når du først får audiens. Her er noen bilder fra årets signingsferd.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

2 kommentarer om “Skogens dronning

  1. Har lenge lovet Thomas at jeg skal vise han denne her. Spørs om jeg husker veien etter alle disse åra…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s