Oppgjørets time

 Dama heter Liv Rønneberg. Hun har eget program i NRK. Og hun kaller Skyggeland for «en godbit for deg som liker eventyrlig spenning». Lyst til å høre mer?

Etter å først ha gjort det obligatoriske intervjuet i lokalavisa, ble det å vente litt i spenning. Var noen andre egentlig interessert i å publisere synspunkter på Skyggeland?

Så ringte Liv Rønneberg. Selveste. Programmet hennes går under navnet Krimtimen. Eller Oppgjørets time. Hun hadde lest boka. Var begeistra. Og ville intervue meg. De ble en behagelig overraskelse. Ikke bare var hun grundig forberedt, men hun grep også fatt i sider ved Skyggeland som ikke alle har merket seg. Nemlig at den lanseres som en roman. Ikke en krim. Eller en thriller. Likevel mente Rønneberg at den fortjente plass i programmet. Fordi den var spennende og facinerende. Fordi hun likte damene mine. Og en del ting til.

Ja, ja. Nok mas. Intervjuet kan du høre her:

2 kommentarer om “Oppgjørets time

  1. Knallbok dette Bjørn Olav. Pageturner igjen, research i klasse med Nesbø, kvinnefigurer som er vel så interessante som Larsson sine og ikke minst, dette er faktisk en viktig historie du har fortalt.
    Det blir spennende å følge med på anmeldelser og kritikker, men jeg mener at du har skrevet nok en viktig,spennende og god bok.
    Gratulerer masse og hils til Anne

    Hilsen TK

    1. Tusen takk, TK. Betyr mye med sånne tilbakemeldinger etter et langt og hardt arbeid med boka. Sammenligningene dine er jo aldeles fantastiske, men jeg tar dem til meg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s