Giraffes in the rain

Vi trodde det var én giraff på en enslig kveldstur. Det viste seg at han hadde med hele familien.
Aberdare country club er et helt ålreit overnattingssted, med lekre små hytter strødd rundt i en ås med fantastisk utsikt. Da vi kom, var det sol. Men ved foten av Mount Kenya er været like ustabilt som i en nynorsk sommer, så vi fikk en ettermiddag med et fantastisk lyn-, torden- og regnvær. Da vi trodde vi var ferdig med det verste, ble det en tur i skumringa, i et ganske lekkert lys.  Sammen med masaien Ben – ja, han har 58 kuer hjemme i masailand som kona og ungene passer – fikk vi vårt første møte med det som bare skal suges inn de nærmeste ukene. Anne blei reint på gråten, så rørt var hun. På kveldslerretet: Diverse antiloper, sebraer, villsvin (pemba). Og giraffer. En herlig flokk poserte ganske overlegent. Klarer dere å telle dem?

Og så begynte det å regne – igjen. Men da var vi så godt i gang at det var vondt å slutte. Så vi kom hjem gjennomvåte og møkkete. I dag har vi derfor prøvd å stryke tøyet tørt, før vi følger i dronning Elisabeths fotspor. Opp i tretoppene. Følg med dere også, så får dere se.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

6 kommentarer om “Giraffes in the rain

  1. Kjære Anne Grete og Bjørn Olav! Jeg forstår godt at Anne Grete ble rørt av sin første safaritur! Det gir en opplevelser som sitter i kroppen i mange år! Det hørtes som dere hadde et spesielt lys også på denne kveldsturen. Da er det hele et magisk eventyr! Håper dere får mange vakre «eventyr» med dere hjem både om folk, dyr og natur! Samle og del med oss når dere kommer hjem! : ) Klemmer fra Heidi

    1. Absolutt,Heidi,det setter seg i kroppen. Nå er vi akkurat tilbake fra nattfotografering. Stor stas det også. Heng med videre!

    1. Veldig hyggelig å se deg her, Eva-Lisa. Vi prøver å legge ut noe når det er nettilgang. Klem tilbake

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s