Signe signeringen

Gyldendal_Nordahl_Nullpunkt_v4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tid for den store signeringen nå om dagen. La oss håpe det blir en velsignet affære.

Normalkontrakt, agentkontrakt, E-bokkontrakt, kontrakt for strømming. Jeg har vært der før, men det føles like underlig hver gang. Å selge rettighetene til en ny bok. Sende den ut i verden. Akkurat nå skriver jeg under. Ingen vei tilbake.

Noen heldige, 600-700 stykker, får prøveeksemplar av Nullpunkt før påske. Dere andre må vente litt til. Førsteopplag 5000 eksemplarer. Lansering midt i mai.

For ordens skyld. Ja, det er en oppfølger til Skyggeland. Og vil dere vite mer om romanen, er det slik Gyldendal har solgt den inn til bokbransjen:

«Meglernettverk spunnet av usynlige tråder, lukrative afrikanske oljeeventyr, en gigantisk hvitvaskingsmaskin drevet av pakistansk mafia i Norge. Pengene renner inn, mens torpedoene flekser musklene, polerer balltrærne og tar på seg hanskene i påvente av nye oppdrag.

En overambisiøs aksjemegler rømmer til London, forskremt og forslått. En velmenende norsk embedsmann forsvinner sporløst i den afrikanske natten. Og når journalistene Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand begynner å grave, kravler ormene ut av bolet.
Historien strekker seg fra Peshawar til London. Fra Guineabukta til Sør-Frankrike. Og til Drammens mørke portrom. Året er 2006, investor-solen skinner og finanskrisen er ikke engang en sky i horisonten.

Men Nullpunkt er ikke bare en fortelling om de store summene og de brutale bakspillerne. Det er også et spørsmål om hevn. Destillert, nytappet og personlig.»

13 kommentarer om “Signe signeringen

 1. Ja, nå blir det spennende å se om du greier å følge opp unge mann. Håper på en spennende og gripende oppfølger. Like spennende som årets fotball-sesong!? Tvi, tvi!

  1. Ung, Trond? Uansett, takk for tilliten. Rart at sesongen er i gang, men jeg føler ikke det samme presset i år…

  1. Hei Lene. Jeg jobber med saken og er omtrent halvveis… Planlagt utgivelse er mai 2016. Følg med!

 2. Hei! Jeg har akkurat oppdaget bøkene dine, og slukt Skyggeland og Nullpunkt på noen dager. Fy flate, du skriver bra!!! Dessuten lærer jeg masse om finansverdenen… Og jeg er krim-addict de luxe, og temmelig kresen, hi hi :-). Personene er til å bli glad i, en original og helstøpt, annerledes gjeng – jeg krysser fingrene for at jeg får møte Bjørnar, Maria, Magdalena, Esperanza, Zero og hele gjengen flere ganger. Snart! Ekstra bonus var det jo at en av BadBoy’ene var oppvokst på Vega og gikk på gymnaset i Brønnøysund – det er nemlig min heimby :-). Beste hilsen Inger-Gunn Sande, Brønnøysund.

  1. Du verden, dette var litt av en attest, Inger-Gunn. Ekstra hyggelig på en regnværsdag… Vega og Brønnøysund er vakre steder. Har selvsagt vært begge plasser og gjort research 🙂 Kan glede deg med at bok nummer tre i serien er underveis og at den bør nå en bokhandel nær deg i løpet av våren 2016. I mellomtiden kan du kanskje ta en titt på den første romanen min, «Nesten til stede».

   1. Nesten til stede er en oppvekstroman fra Drammen. Jeg er deltidsforfatter, dvs at jeg tar permisjon fra jobben i Brennpunkt innimellom for å kunne skrive. Blir borte i hele november og desember 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s